(W)ondernemerschap


Inspiratie, motivatie en praktische tips voor iedereen die graag zijn eigen succes wil bepalen.

Ik startte met veel angst, stak mijn allerlaatste centen in mijn avontuur, maar mijn focus was duidelijk! Velen verklaarden me gek. Ik luisterde niet en volgde mijn eigen gevoel, mijn brandende vlam!

Esther Jacobs


“Van banketbakker tot CEO: het verhaal van Thierry is inspirerend omdat het zo down to earth is. Hij geeft praktische tips voor iedereen die wil ondernemen, of het nu in een bedrijf is, op een boerderij, thuis, in de sport of op een andere manier.”- estherjacobs

Anders Hansen


"Ik heb tijdens mijn reis geleerd dat als je succes wilt hebben, ALTIJD mensen moet volgen die door resultaten hebben laten zien dat ze weten wat ze doen en hun voorbeeld volgen. Thierry Desmet is een van de meest serieuze deelnemers aan ons programma, en zijn resultaten spreken voor zich. Je zou er verstandig aan doen om alles te volgen wat deze man je aanbiedt; je toekomstige zelf zal je dankbaar zijn".


- anderhanson

DE CORONA WINNAARS


Diverse bedrijven belanden in een crisis situatie wanneer de pandemie in maart 2020 toeslaat in Europa en de rest van de wereld. Alle dagen duiken er doemscenario’s naar boven en het lijkt alsof het einde van de wereld in aantocht is. Drastische maatregelen die door de overheid genomen worden brengen honderdduizenden ondernemers, en hun bedrijven in problemen. Ze hebben financiële steun nodig om te overleven. En toch, zijn er ook winnaars!